Wij zijn erg fan van de chocoladerepen van Choco & Things!

Choco & Things is een klein Nederlands chocolademerk, opgestart in 2016, dat rauwe chocolade maakt in allerlei lekkere varianten. Ze opereren vanuit Amsterdam en deze Amsterdamse roots zijn ook terug te vinden in de prachtige en stijlvolle verpakkingen.

Raw

De chocolade wordt gemaakt van Arriba Nacional cacao uit Ecuador. Ook wel gezien als de beste cacao in zijn soort. Ook worden de bonen zo minimaal mogelijk bewerkt zodat hun unieke en aromatische smaken en voedingswaarde goed bewaard blijven. Door er wat kokosbloesemsuiker aan toe te voegen, wordt de chocolade zachter van smaak.

bio-bij-jansen-choco-and-things-repen-tmb-620

Invasion ride

Choco & Things is er in vier verschillende en verrassende smaken, elk met haar eigen, herkenbare en stijlvolle verpakking. King of Pure bestaat simpelweg uit pure cacao met cacaonibs. Radical Dudes is een variant met een hoge kwaliteit koffiebonen en erg verkwikkend. Invasion ride (daar heb je de bekende fietsen van Amsterdam!) is gevuld met amandel en vijgen en Triple X (de bekende drie kruisjes van Amsterdam) bestaat uit dadel en chili, net zoals het 'spicy' karakter van de stad. Wij vinden ze allemaal lekker en kunnen niet kiezen, gelukkig hoeft dat ook niet!

Door Anne Geplaatst op