Bio bij Jansen is een eigentijdse supermarkt en nog veel meer. Naast de dagelijkse biologische boodschappen kun je bij ons terecht voor een lekkere kop koffie (to go) met een vers gebakken broodje of lekkere koek, maar ook voor een leuk cadeautje of een mooie kaart. Onze nadruk ligt op vers, wat we dan ook dagelijks geleverd krijgen.

We hebben een uitgebreid assortiment biologische producten die, waar mogelijk, uit de regio worden betrokken. Daarnaast kun je bij ons terecht voor dieetartikelen, zoals glutenvrije, suikervrije, lactosevrije producten. Bio bij Jansen is een zelfstandige winkel en altijd op zoek naar een assortiment dat bij jou past. Heb je een vraag, stel hem gerust!

Lees hier meer over onze missie, visie en waarden.

Geschiedenis

Ons pand is ooit gebouwd als loods voor een vervoersbedrijf. Later is het omgebouwd tot een apotheek. Beide vorige bestemmingen zijn te herkennen in de huidige staat. Achterin de winkel doet het hoge dak nog denken aan het vervoersbedrijf. Aan de voorkant vind je juist een paar elementen terug van de apotheek zoals de vide en entree. Het is ons gelukt om het geheel om te bouwen tot onze eigen, vertrouwde plek.

Met veel liefde en aandacht gemaakt door:

Interieur concept: Christien Starkenburg, Studio Slow
Verbouw en realisatie winkel: Pim en Bram van Lieshout, Van Lieshout & Co

Impressie Biomarkt Bio bij Jansen

keep-overzicht_biomarkt_bio_bij_jansen
keep-biomarkt-bio-bij-jansen
keep-groente-fruit-bio-bij-jansen
keep-cosmetica-bio-bij-jansen
keep-ontmoetingstafel-bio-bij-jansen
keep-broodafdeling-bio-bij-jansen
non-food-hoek-na
keep-winkeltas-bio-bij-jansen