Onze missie

Mensen (weer) kennis laten maken met gezonde voeding en ze hiervan laten genieten.

Onze visie

We leven in een snelle wereld waar we vaak voorbij gaan aan onszelf en aan de eenvoudige en waardevolle dingen in het leven. Ook onze relatie met voedsel is de afgelopen jaren enorm veranderd, waarbij we ook de relatie met onze gezondheid uit het oog verloren zijn. Ons speerpunt is: het herstellen van de relatie met ons voedsel en daarmee direct onze gezondheid, door te weten waar het vandaan komt, hoe het bereid kan worden en bovenal door te genieten van lekker eten.

Onze waarden

Kennis delen:
Bio bij Jansen hecht er grote waarde aan dat je je op je gemak voelt en met je vragen terecht kunt in de winkel. Je kunt hierbij denken aan vragen over het bereiden van een product, maar ook aan vragen over een dieet. Ook informatie over andere zaken zoals onze boeren, andere producenten, huidverzorging en het milieu willen we graag met je delen.

Streekgebonden:
Waar mogelijk stimuleren we de lokale handel door producten aan te bieden die uit de regio komen. Kijk daarom vooral eens bij onze lokale leveranciers en ontdek wat zij zoal aan ons leveren.

Verantwoordelijkheid:
Al heel lang hebben we het idee dat we de wereld alleen kunnen verbeteren door bij onszelf te beginnen. Dat doen we dus ook. Bio bij Jansen wordt ontwikkeld en gerund met verantwoordelijkheid voor elkaar en de wereld waarin wij leven, bijvoorbeeld door biologische voeding onder de aandacht te brengen en door het op gang brengen van bewustzijn over de invloed van voeding op de gezondheid en de andere keuzes die we kunnen maken om de wereld en een mooie, gezonde en fijne plek te maken.

Lees hier het uitgebreide interview met Greet Jansen.