Verse producten in de winkel aanbieden is voor ons heel belangrijk. Dan smaken ze namelijk het allerlekkerst vinden wij! We krijgen onze producten van maandag tot en met zaterdag dan ook dagelijks vers geleverd!

Brood

Dagelijks ontvangen wij vers brood van Zonnemaire (van dinsdag tot en met zaterdag), de Consequente Biobakker (op maandag, woensdag en vrijdag) en Bakkerij Verbeek (maandag en vrijdag). Wij kiezen voor al deze bakkers omdat deze combinatie ons de mogelijkheid geeft om een compleet en gevarieerd assortiment aan te bieden.

Dagelijks vers bij Bio bij Jansen

Groente, fruit, zuivel en vlees

Elke dag krijgen wij leveringen van Udea, BioNoord en Odin binnen. Het liefst betrekken we deze verse producten uit de regio of in ieder geval van zo dichtbij mogelijk. Omdat we transparantie belangrijk vinden, geven we bij onze groente en fruit altijd precies aan waar onze producten vandaan komen.

Daarnaast krijgen we gedurende de week verse producten binnen van onze lokale leveranciers. Deze zijn vaak dezelfde ochtend nog geoogst waardoor ze kraakvers bij ons in de winkel liggen!