Chocolade/ bananenpannenkoeken
Aantal
Voor 2 personen
Ingrediënten
- 2 eieren
- 150 ml rijstemelk
- 150 gram rijstmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel ahornsiroop, agave of honing
- snufje zout
- 0,5 banaan in blokjes
- 3 eetlepels rauwe cacaonibs
- olie of vet om te bakken, bijv. kokosolie
Voor de garnering
- 0,5 banaan in plakjes
- chocoladesaus van ahornsiroop met een eetlepel rauwe cacaopoeder
Werkwijze
- Klop de eieren met de melk romig;
- En voeg dan het meel en het bakpoeder toe;
- Blijf goed roeren zodat het beslag soepel wordt;
- Voeg als laatste de ahorn, het snufjes zout, de halve banaan in blokjes en de cacaonibs toe. Nog even goed doorroeren;
- Verhit het vet in een koekenpan en doe er 2 tot 3 eetlepels beslag in;
- Wanneer de bovenkant droog is de pannenkoek omdraaien en de andere kant bakken.
Garneer de pannenkoek met de plakjes banaan en de chocoladesaus. Lekker eten.