Dit heerlijke recept deelde Abbot Kinnyes met ons!

Ingredienten

  • 2 rijpe bananen
  • 3 el pindakaas, met stukjes noot
  • 2 el agave siroop
  • 1 tl vanille extract
  • 100 g quinoa vlokken
  • 120 g havermout
  • 1 tl kaneel
  • ½ tl zeezout
  • 4 el raw cacao nibs
  • 125 ml Abbot Kinney’s Coco Start of Almond Start (om in te dippen)

Werkwijze

Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een bakplaat of rooster klaar met een vel bakpapier. Prak de bananen met een vork in een ruime kom. Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe en kneed tot een goed gemengd deeg.

Verdeel het deeg in 10 gelijke hoeveelheden en rol het stevig in je handen tot een bal. Druk de bal vervolgens een beetje plat om een koekje te vormen. Leg de deegkoekjes op het bakpapier en schuif ze de oven in voor 14-16 minuten, totdat de randjes mooi bruin kleuren.
Laat de koekjes vervolgens helemaal afkoelen en bewaar ze in een weckpot of een luchtdicht bakje en dippen maar!